SEO: wat is dat?

SEO betekent letterlijk ‘Search Engine Optimalisation’, wat inhoudt dat je een website wilt optimaliseren voor de zoekmachine (vaak voor Google en tegenwoordig ook steeds vaker Bing).

Ondernemers

Nederland is een ondernemend land met veel mensen die iets voor zichzelf willen beginnen. Daarom zijn er super veel ‘SEO specialisten’ die claimen dat ze het beste advies hebben waar je erg veel geld voor betaalt.

Advies moet onderscheidend zijn en op de lange termijn, vooral als het gaat om SEO. Helaas willen veel websitebeheerders snelle resultaten zien. Wij geloven in één ding, namelijk: dat je waardevolle content levert voor je bezoeker. Al het andere is bijzaak en gebeurt eigenlijk organisch. Denk aan het volgende voorbeeld. Je hebt een idee waarbij je vraag en aanbod bij elkaar brengt en uniek is in de markt. Door slimme marketing kun je ervoor zorgen dat je snel naamsbekendheid krijgt.

Uniek zijn blijft moeilijk

Met unieke content op je website zorg je ervoor dat mensen naar je gaan linken (de welbekende backlinks). Omdat dat gene wat jij hebt moeilijk is na te bootsen ben je je concurrentie een stapje voor en krijg jij de backlinks. En door iedere keer met nieuw content te komen die uniek is kun je dit proces herhalen.

Meer informatie? Neem contact met ons op en ontdek hoe jij kunt winnen op het internet.